Marc Perera Christensen

Marc er 38 år og bosat i Viby med sin hustru Malene og deres nyfødte datter. Marc er født på Sri Lanka, men blev hentet til Danmark af sine forældre Kaj og Else Christensen, da han var blot et par måneder gammel. Marc og storesøsteren Maria har haft hele deres opvækst i Stavtrup, som dannede rammen for familien, gennem hele deres barndom. Marcs forældre bor stadig i Stavtrup, hvor Marc nyder at komme på besøg jævnligt.

Marc er uddannet markedsføringsøkonom og arbejder til daglig som forretningsudvikler i konsulentvirksomheden INDKOM. Sideløbende passer Marc sit efterhånden ganske omfattende arbejde i Århus Byråd, hvor han har siddet som byrådsmedlem siden kommunalvalget i 2006. I perioden 2009-2013 var Marc rådmand for Kultur og Borgerservice, hvor han sammen med sin forvaltning var hovedårsagen til, at Århus i år er Europæisk Kulturhovedstad. Efter kommunalvalget i 2013 blev Marc udpeget som 2. viceborgmester i Århus Kommune, ligesom han også er formand for Internationaliseringsudvalget.

Selvom det politiske aspekt fylder en ganske stor del i Marcs liv, så er det stadig tiden med hustruen Malene og deres datter, som fylder absolut mest. Sammen nyder de alle tre at være i haven, hvor især Marcs mange kanariefugle er til stor underholdning. Ellers fordriver familien fritiden med hyggelige stunder i selskab med venner og familie, ligesom de gør brug af de mange kulturtilbud, der findes overalt i Århus Kommune.

Marc er den længst siddende partileder i Århus Byråd, som genopstiller ved kommunalvalget i efteråret 2017. Her fik Marc over 4000 personlige stemmer, og var med til at sikre Det Konservative Folkeparti et rigtig flot valg med over 6 procent af stemmerne.